MAGİDER Atatürk’ün liderlik özelliğini ele alacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MAGİDER Atatürk’ün liderlik özelliğini ele alacak
07 Kas 2017 / Sal 16:32
/ 53 Kez Okundu
| |

Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü düzenleyeceği bir söyleşi ile anacak

Manisa Girişimciler Derneği ( MAGİDER), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü düzenleyeceği bir söyleşi ile anacak.
MAGİDER tarafından 9 Kasım Perşembe günü saat 19.00’da Anemon Hotel’de ‘ Atatürk’ün Liderlik Özellikleri’ konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. MAGİDER’in sanatsal faaliyetlerden sorumlu üyesi Zafer Baykal ve Manisa Anemon Hotel’in destekleriyle düzenlenecek seminere Ege Üniversitesi Atatürk İlk eleri ve İnkılap Tarihi Bölümü eski Başkanı Doç. Dr. Hasan Mert, konuşmacı olarak katılacak.
Atatürk’ü anlatmak ve iyi anlamak gerektiğini vurgulayan MAGİDER Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu, “Ulusların tarihinde devlet kuran, aynı zamanda eğitim uygulayıcısı olan, öğrenmeyi ve öğretmeyi seven, eğitimci kişiliği ile çocuklarımızı aydınlatan, eğitime olan inancı ve tutkusu sayesinde milletimizin başöğretmeni olan tek lider Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatmak görevimizdir. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.’ Tüm halkımızı bu söyleşiye katılımlarını bekliyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.