Manisa’da imar planı çalışmaları başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Manisa’da imar planı çalışmaları başladı
29 Oca 2018 / Pzt 15:00
/ 60 Kez Okundu
| |

Manisa merkez ilçeleri ve muhtelif mahallelerinde yapılacak olan İlave ve Revizyon İmar Planı kapsamında düzenlenen ilk toplantı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı

Manisa merkez ilçeleri ve muhtelif mahallelerinde yapılacak olan İlave ve Revizyon İmar Planı kapsamında düzenlenen ilk toplantı Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında yapıldı.
Manisa Valiliği Brifing Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Yunusemre Kaymakamı ve Şehzadeler Kaymakam Vekili Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ulus Kotluca, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Can Mercül ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Bayındırlık ve İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Palabıyık katıldı.
Manisa merkez ilçeleri ve muhtelif mahallelerinde yapılacak olan İlave ve Revizyon İmar Planı kapsamında gerçekleşen ilk toplantıda mevcut durum masaya yatırılırken halihazırda devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması amacıyla, imar planları konusunda ortak problemleri yaşayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ve Yunusemre ilçe belediyelerinin işbirliği ile üzerlerine düşen görevler hususunda görüş birliğine varıldı.
Toplantı gündeminde sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve muhtarların planlama sürecine katılımları, valilik, kaymakamlıklar ve ilgili kurumlarla koordineli çalışılması konuları görüşüldü. Yapılacak imar planları hakkında halkın sağlıklı bilinçlendirilmesi ve bilgilendirilmesi planlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.