Manisalıların kalbi de duaları da Mehmetçikle beraber

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
23 Oca 2018 / Sal 15:37
/ 23 Kez Okundu
| |

Manisa’nın merkez ilçelerinden Şehzadeler Belediyesi tarafından Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı düzenleyen Mehmetçik’e destek için 5 bin Türk bayrağı dağıtılarak ordunun zafer kazanması için dualar edildi

Manisa’nın merkez ilçelerin den Şehza deler Belediyesi tarafın dan Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı düzenleyen Mehmetçik’e destek için 5 bin Türk bayrağı dağıtılarak ordunun zafer kazanması için dualar edildi. Şehza deler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “ Mehmetçiklerimiz yalnız değildir. Bizim yüreklerimiz de onlarla birlikte atıyor, dualarımız da onlarla birlikte ve inşallah büyük bir zafer ve başarıyla Afrin’ den geri dönecekler” dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafın dan Suriye’nin Afrin bölgesinin teröristler den temizlenmesi için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na Manisa’ dan da büyük destek geldi. Şehza deler Belediyesi tarafın dan 15 Temmuz Demokrasi Mey danı’n da 5 bin Türk bayrağı dağıtımı yapılırken, bayraklar dan almak isteyen yüzlerce Manisalı uzun kuyruklar oluşturdu. Şehza deler Belediyesi Mehter Takımının konser verdiği etkinlikte şehitler için lokma hayrı da yapıldı.
Bayrak dağıtımı öncesi bir konuşma yapan Şehza deler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik şunları söyledi:
“Afrin’ de sınırın ötesin de, cennet vatanımızın mü dafaası için bölücü terör örgütlerinin oluşturmaya çalıştığı koridoru yıkmak için müca dele e den yiğit askerlerimiz için Kur’an okuyup dua e deceğiz. Fethin duasını yapacağız. Daha önce de çağrı da bulunmuştum. Bugün bura dan bir kez daha çağrı da bulunuyorum. Silahlı kuvvetlerimiz, vatan evlatlarımız canları pahasına biz bu cennet vatan da daha rahat yaşayalım diye Türkiye’nin büyümesini ve güçlenmesini istemeyen dış güçlerin destekledikleri, taşeron olarak kullandıkları terör örgütlerine karşı bir müca dele verirken biz de Manisa’ da evlerimizi, iş yerlerimizi ay yıldızlı bayraklarımızla donatalım. Biz de dualarımız da yiğitlerimizi unutmayalım. Hamdolsun ki Anadolu’nun dört bir yanın da Fetih Sureleri okunuyor ve hemşehrilerimiz, vatan daşlarımız, kahraman silahlı kuvvetlerimiz, Mehmetçik için dualar ediyor, Yasinler okuyor, Fetih Sureleri okuyup hayırlar yapıyor. İşte biz de Manisa’ da sivil toplum örgütlerimizin, hemşehrilerimizin katılımıyla, siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla bugün bura da hem ay yıldızlı bayrağımızı dağıtıyoruz hem hayrımızı yapıyoruz hem de dualarımız da Afrin’ deki Mehmetçik’in yalnız olmadığını bura dan bir kez daha duyuruyoruz. Mehmetçiklerimiz yalnız değildir. Bizim yüreklerimiz de onlarla birlikte atıyor, dualarımız da onlarla birlikte ve inşallah büyük bir zafer ve başarıyla Afrin’ den geri dönecekler. Terör örgütlerini ora dan temizleyeceklerdir. İnşallah Ay yıldızlı bayraklarımızla evlerimizi ve iş yerlerimizi donatarak, tek yürek olduğumuzu dosta ve düşmana gösterelim. Allah bayrağımızı yere düşürttürmesin, Allah bu zor şartlar da Afrin’i temizlemek için müca dele e den Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. He def ne denildiğin de; ‘Kızılelma’, Ailene bir şey diyor musun denildiğin de ‘Beklemesinler’, Millete mesajı var mı denildiğin de ‘Bu vatanı bölemezler’ diyen yiğitlerin sırtı yere gelmesin, Rabbim onlarla birlikte olsun.”
Yapılan duanın ardın dan vatan daşlara hem lokma hayrın da bulunuldu hem de 5 bin a det Türk bayrağı dağıtıldı.
Etkinliğe AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehza deler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, STK temsilcileri ve çok sayı da vatan daş katıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.