Manisa’nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Çetin göreve başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Manisa’nın yeni İl Milli Eğitim Müdürü Çetin göreve başladı
26 Mar 2018 / Pzt 17:53
/ 291 Kez Okundu
| |

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden öğretmenliğe atandığı ilk il olan Manisa’ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İsmail Çetin görevine başladı

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden öğretmenliğe atandığı ilk il olan Manisa’ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İsmail Çetin görevine başladı. Çetin ilk ziyaretini Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e gerçekleştirdi.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü olarak Manisa’ya atanan ve bugün göreve başlayan İsmail Çetin ilk ziyaretini Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, “Valimizin talimatları doğrultusunda ve katkılarıyla, halkımızın da desteğiyle Manisa eğitimini belirli bir düzeye getirmek, sorunları çözmek için göreve geldik. İnşallah valimizin, halkımızın desteğiyle ve eğitim camiamızla birlikte Manisa’nın eğitiminin daha iyi hale gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Vali Güvençer de ziyaretleri için İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’e teşekkür ederek kendisinin daha önce çalışmış olduğu illerde iyi işler yaptığını bildiğini, inşallah Manisa için de ilin eğitimine daha fazla katkı sağlayacağına inandığını söyleyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Manisa’ya yabancı değil
1956 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinde doğan İsmail Çetin, ilköğrenimi Uşak’ta, orta tahsilini Konya’da ve üniversite eğitimini de Erzurum’da tamamladı. İlk öğretmenlik görevine Manisa’nın Demirci ve Sarıgöl ilçelerinde başlayan Çetin, uzun yıllar İzmir’de çeşitli okullarda görev yaptıktan sonra 2005 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 2007 Yılında Koordinatör Müdür Yardımcılığı ile görevlendirilen Çetin, 2012 yılında Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı ve 2,5 yıl bu görevi yürüttükten sonra 26 Haziran 2014 tarihinde Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Bugün Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Çetin evli ve 3 çocuk babası.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.