Marangozlar Odasında Zeki Apak güvenoyu aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Marangozlar Odasında Zeki Apak güvenoyu aldı
10 Oca 2018 / Çar 17:48
/ 74 Kez Okundu
| |

Manisa Marangozlar Esnaf Odası, Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi

Manisa Marangozlar Esnaf Odası, Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yapılan seçimde odanın mevcut başkanı Zeki Apak üyelerin güvenoyuyla yeniden başkanlığa seçildi.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerinde yapılan genel kurulda mevcut başkan Zeki Apak ile Sedat Ergin yarıştı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, oda başkanları katıldı.
Divan Başkanlığına Manisa Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül’ün yaptığı ve kongrede başkanlık için aday olan iki isim de kongrenin mobilyacı esnafına hayırlar getirmesini diledi. Kongrede bir konuşma yapan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, oda kongrelerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Çerçi, küçük sanayi sitesinin yetmediğini kaydederek, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kurma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bu konuda birlikte hareket edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde odaya kayıtlı 283 delegeden 272’si oy kullandı. Zeki Apak 162 oyla yeniden başkanlığa seçilirken, Sedat Ergin ise 110 oyda k aldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.