Marmaris’te Adnan Menderes Caddesi asfaltla buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Marmaris’te Adnan Menderes Caddesi asfaltla buluştu
27 Şub 2024 / Sal 15:56
/ 2 Kez Okundu
| |

Yaz sezonu açılmadan yol yapım ve üst yapı çalışmalarına ağırlık veren Marmaris Belediyesi, Adnan Menderes Caddesi’ndeki çalışmalarda asfalt serimine başladı.


Marmaris’te birçok caddeyi sıcak asfaltla buluşturan Marmaris Belediyesi’nin Armutalan Mahallesi Adnan Menderes Caddesi’nde 20 gün önce başlattığı çalışmada sona gelindi. İlçenin en sık kullanılan güzergahlarından biri olan ve özellikle yaz aylarında turizmin ana merkezlerinden biri haline gelen bin 370 metre uzunluğundaki caddede sıcak asfalt dökümü başladı.

Niteliğini yitirmiş ve deforme olmuş yolda ilk kazma 9 Şubat’ta vuruldu. Alt yapı revizyonu da yapılan caddede asfalt kaplama işi bugün itibariyle başladı. Asfalt fabrikasındaki gecikme ve olumsuz hava şartları nedeniyle kısa süreli sarkmanın yaşandığı çalışmada yolun ilk etabı kısa sürede tamamlanacak. Yol tamamlandıktan sonra dekoratif aydınlatmaları yapılacak. Öte yandan cadde üzerindeki ikinci etap çalışması da hemen başlatıldı. Çalışma nedeniyle yol araç trafiğine kapatılırken, sürücülerden alternatif caddeleri kullanmaları istendi.

“Marmaris’e yakışır hale getireceğiz”
Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Yaz sezonu öncesi misafirlerimizi daha konforlu bir Marmaris’te ağırlamak için çalışmalara devam ediyoruz. İlçemizin merkezi noktalarından biri olan Armutalan Adnan Menderes Caddesi’ni de 20 günde asfalta buluşturduk. 9 Şubat’ta başladığımız çalışmalarda parke taşla kaplı olan yolun alt ve üst yapı revizyonunu yaptıktan sonra bugün de asfalt dökümüne başladık. Asfalt fabrikasındaki gecikme nedeniyle sarkan çalışmaları kısa sürede bitirecek bu caddemizi de Marmaris’e yakışır hale getireceğiz. Bu süreçte gösterdiğiniz anlayış için teşekkür eder, esnafımıza hayırlı sezonlar dilerim” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.