MASKİ’nin yeni fabrikasında makine montajlarına başlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MASKİ’nin yeni fabrikasında makine montajlarına başlandı
25 Mar 2018 / Paz 14:02
/ 63 Kez Okundu
| |

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Salihli’de 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa etmeye başladığı beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında makinelerin montajına başlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Salihli’de 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa etmeye başladığı beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında makinelerin montajına başlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde büyük çaplı alt ve üstyapı işlerine imza atıyor. Bu kapsamda, Salihli’nin Durasıllı Mahallesi’nde çalışmaların devam ettiği beton boru ve kilit parke taşı fabrikası sayesinde, yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarına malzeme temin etmek artık çok daha kolay ve hızlı olacak. Geçtiğimiz günlerde betonarme imalatların tamamlandığı Altyapı ve Üstyapı Beton Boru Mamulleri Üretim Tesisi’nde makine ve elektrik aksamların montajına da başlandı. 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen fabrika, MASKİ tarafından Manisa’ya kazandırılan yüz akı yatırımlardan biri olacak. Fabrika sayesinde ekonomik anlamda büyük tasarruf sağlanacak.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yürüttükleri altyapı çalışmaları ile Manisa’yı yeniden inşa ettiklerini belirterek, “İlimizin kalkınması için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz. 17 ilçemizde ekiplerimiz dur durak bilmeden çalışıyor. Önce 101 şimdi de 154 Mahalle Projemiz ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri ile belde durumundan mahalleye dönüşen yerlerde büyük altyapı projeleri hayata geçiriyoruz. Kendi ekiplerimizle yapmış olduğumuz işlere bakınca Manisa’yı adeta karış karış işliyoruz. Bu kapsamda, çalışmalarımızın daha hızlı bir şekilde ilerlemesi için inşa etmeye başladığımız beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında makine montajlarına başladık. Hedefimiz her zaman söylediğimiz gibi 1088 mahalleyi sağlıklı altyapı ağları ile donatmak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün gayretleri ile bu hedefimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.