MaviBahçe’ye en başarılı AVM Etkinliği ödülü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MaviBahçe’ye en başarılı AVM Etkinliği ödülü
09 Şub 2018 / Cum 12:57
/ 62 Kez Okundu
| |

Eğlence ve etkinlik oscarı olarak kabul edilen “Shining Star Awards’ 2018 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri sahiplerini buldu

Eğl ence ve etkinlik oscarı olarak kabul edil en “Shining Star Awards’ 2018 Eğl ence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri sahiplerini buldu. 15 kategoride 116 adayın katıldığı yarışmada MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi ‘En Başarılı AVM Etkinliğiödülüne layık görüldü.
Eğl ence, etkinlik ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla Bu yıl 5.si düz enl en en “Shining Star Awards’ 18 Eğl ence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düz enl endi. Yarışmaya 15 kategoride 116 aday katıldı.

Salsa Kupası ödül getirdi
Belediyeler, Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, oteller, üniversite ve organizatörler başvurduğu yarışmanın gala gecesi “İstanbul Akvaryum, Aqua Florya ve Crowne Plaza Florya” sponsorluğunda Crowne Plaza Florya’da gerçekleşti. Suat Güzey ve Ece Pirim’in sunumuyla gerçekleş en gecede dereceye gir enler ödüllerini alırk en canlı müzik dinletisi ve sürpriz gösteriler yapıldı. 15 kategoride gerçekleş en ödül tör eninde 22 proje ödüll endirildi. Projeler jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu olarak değerl endirilerek sonuçlandı. Farklı ve ses getir en etkinlikler ile adından sıkça söz ettir en MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir Salsa Kupası etkinliği ile ‘En Başarılı AVM Etkinliğiödülüne layık görüldü. MaviBahçe geçtiğimiz yılda, Gökyüzünde Ziyafet ile, perak end enin Oscar’ı kabul edil en Solal Pazarlama ödülünün yanı sıra üç ayrı uluslar arası platformdan 18 tane daha ödül almaya hak kazanmıştı.
Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüş en eğl ence ve dinl ence alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düz enl enmektedir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.