Medical Park Karadeniz Hastanesi STK temsilcileriyle buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Medical Park Karadeniz Hastanesi STK temsilcileriyle buluştu
10 Mar 2018 / Cmt 13:03
/ 33 Kez Okundu
| |

Medical Park Karadeniz Hastanesi, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi

Medical Park Karadeniz Hastanesi, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.
Trabzon’da bir restoranda düzenlenen yemeğe, Medical Park Karadeniz Hastanesi Başhekimi Dr. Gürbüz Yuluğ, Genel Müdür Murat Uğur Genel Müdür Yardımcısı Tolga Sağlam, Kurumsal Pazarlama Müdürü Fırat Uğur ve STK temsilcileri katıldı. Bölge halkının sağlığının konuşulduğu yemekte sağlık hizmetinin daha da iyileştirilmesi noktasında fikir birliğine varıldı.
Yemekte konuşan Medical Park Karadeniz Hastanesi Başhekimi Dr. Gürbüz Yuluğ, sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. STK üyelerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Dr. Yuluğ, “Bölgede yapılamayan birçok ameliyatlar hastanemizde gerçekleşiyor. Hastanemiz 92 yataklı olup, birçok hastalığı tedavi edecek bir potansiyele sahip. Bazı hastalarımız tedavi için Trabzon’dan İstanbul’a gitmek zorundaydı. Verdiğimiz hizmetlerle bu ihtiyacı ortadan kaldırdık. Bugün tüp bebek ünitemiz elde ettiği başarı oranlarıyla göz dolduruyor. Birçok yerde yapılamayan skolyoz ameliyatları hastanemizde başarılı bir şeklide gerçekleşiyor. Aynı şekilde kalp damar hastalıkları ve beyin cerrahisinde de oldukça ileri bir noktadayız” diye konuştu.
Yuluğ, uluslararası standartlarda sağlık hizmeti verdiklerini vurgulayarak, “Bölgenin bu anlamda referans hastanesiyiz. Sadece Türkiye’den değil dünyanın dört bir yerinden hasta kabul ediyoruz. İleri tanı-tedavi üniteleri, yenilikçi tıp teknolojilerini, uzman ve akademik hekim kadrosu ile modern hastane ortamında bir araya getiren Medical Park Karadeniz Hastanesi bölgenin aynı zamanda en köklü özel hastanesi durumunda” dedi.
Genel Müdür Yardımcısı Tolga Sağlam da, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Sağlam, “İşimiz sağlık olduğu için bunu en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Sorumluluğumuz büyük. Severek yaptığımız bu işte sizden destek alıyor olmamız bizim için oldukça önemli. Bugün olduğu gibi bundan sonra da her zaman beraber olmak isteriz. Hastanemiz sadece para kazanma gayretinde olmamıştır. Paradan daha ziyade önceliklerimiz insana dokunmak, onlardan bir hayır dua almaktır. Aldığımız geri bildirimlerde bunu fazlasıyla gördük. Bunu sürekli hale getirmek ve her zaman kalite çıtasını bir miktar yukarıya çıkarmak gayretindeyiz. Tekrardan desteğiniz ve burada bulunmanızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
STK temsilcileri ise kendilerine sunulan indirim oranları ve ayrıcalıklı sağlık hizmetinden memnun olduklarını dile getirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.