Medine Türk Okulu’ndan Mehmetçiğe destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Medine Türk Okulu’ndan Mehmetçiğe destek
15 Mar 2018 / Per 13:38
/ 178 Kez Okundu
| |

Suudi Arabistan’ın Medine şehrinde eğitim faaliyetlerine devam eden Medine Uluslararası Türk Okulu, öğretmen ve öğrencileri tarafından, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda terörist güçlere karşı mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize destek için "Peygamber Hurması" ve hazırlanan mektuplar gönderildi

Suudi Arabistan’ın Medine şehrinde eğitim faaliyetlerine devam eden Medine Uluslararası Türk Okulu, öğretmen ve öğrencileri tarafından, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda terörist güçlere karşı mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize destek için "Peygamber Hurması" ve hazırlanan mektuplar gönderildi.
Öğretmenlerin katkıları ve öğrencilerin de harçlıklarından biriktirdikleri paralarla aldıkları "Peygamber Hurması"nı aynı zamanda öğrenci velisi de olan Gaziantepli işadamı Hasan Kayış 2. Hudut Tabur Komutanlığına teslim etti.
Medine Uluslararası Türk Okulu Müdürü Ebubekir Akmercan, "Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte Mehmetçiğimize manevi destek vermek amacıyla hemen bir hatim programı tertip ettik. Okunulan hatipler için yapılan dua programımızda Medine’den Mehmetçik için dualar gönderdik. Ardından Mehmetçiğin mücadelesine katkı olacağını ve onlara şifalı geleceğini düşündüğümüz Medine Peygamber Hurması göndermek için kolları sıvadık ve öğretmenlerimizle öğrencilerimizin harçlıklarından oluşan paralarla aldığımız Peygamber Hurması Paketlerini Afrin’e gönderdik. Kahraman Mehmetçiğimiz İnşallah Afrin harekatını da başarıyla tamamlayacaktır. Burada kutsal topraklarda Mescid-i Haram’da, Mescid-i Nebevi’de yaptığımız dualarımızla onların yanındayız." dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.