Menbiç’te bir askerimiz şehit, sekiz askerimiz yaralı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Menbiç’te bir askerimiz şehit, sekiz askerimiz yaralı
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
15 Eki 2019 / Sal 14:51
/ 332 Kez Okundu
| |

Mili Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "15 Ekim 2019 tarihinde Münbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 8 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Ateş açılan bölgedeki hedefler tespit edilerek anında karşılık verilmiş ve en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiği değerlendirilmiştir." denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Türkiye'nin güney sınırını terör tehdidinden arındırmak ve bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nın 7. gününde bir acı haber daha geldi. Menbiç bölgesinden teröristler tarafından yapılan havan ve topçu ateşi neticesinde bir askerimiz şehit olurken 8 askerimiz de yaralandı.

Acı haberi paylaşan Milli Savunma Bakanlığı, ateş açılan bölgedeki hedeflerin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından tespit edilerek anında karşılık verildiğini ve en az 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Fırat'ın doğusundaki harekatta bugüne 2 asker şehit oldu, 147 asker ise yaralandı. Aynı süreçte teröristler tarafından Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Azez kentine yönelik düzenlenen saldırıda da 2 asker şehit oldu. Bugünkü saldırı ile birlikte şehit sayısı 5’e yaralı sayısı ise 155’e yükseldi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.