Mersin Fotoğraf Derneği’nde ’Foto Akademi’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mersin Fotoğraf Derneği’nde ’Foto Akademi’
20 Ara 2017 / Çar 10:15
/ 19 Kez Okundu
| |

“Işığın izinde” sloganıyla bu yıl 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Mersin Fotoğraf Derneği, ileri düzey fotoğraf eğitimi gereksinimini karşılamak amacıyla "foto akademi" eğitimlerine başladı

“Işığın izinde” sloganıyla bu yıl 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayan Mersin Fotoğraf Derneği, ileri düzey fotoğraf eğitimi gereksinimini karşılamak amacıyla "foto akademi" eğitimlerine başladı.
Mersin Fotoğraf Derneği’nde devam eden kurslarda katılımcılara teorik, teknik ve photoshop konularını kapsayan zorunlu, belgesel, gezi ve manzara, kurgusal, portre, sokak ve mobil, yakın plan, makro ve doğa fotoğrafçılığını kapsayan seçmeli ve mimar, stok, stüdyo ve düğün fotoğrafçılığını kapsayan mesleki olmak üzere 3 modülde eğitimler veriliyor. Alanında uzman Türkiye ve dünya çapında tanınmış eğitimciler tarafından verilen ve 8 ay sürecek eğitimler ile ilgili bilgiler veren Mersin Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Arslan, fotoğraf alanında lisans düzeyinde teorik, teknik ve pratik bilgiler vereceklerini söyledi. Foto akademi ile güzel sanatların önemli dallarından olan fotoğraf sanatını geliştirmek ve mesleki beceri kazandırarak fotoğraf sanatına katkıda bulunmayı amaçladıklarını vurgulayan Arslan, ayrıca fotoğraf severlerin fotoğrafa daha profesyonel bir gözle bakmalarını sağlamak istediklerinin altını çizdi. Eğitimlerle ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin mfd.org.tr internet adresinden veya derneği telefonla arayarak bilgi alabileceklerini de hatırlatan Arslan, tüm fotoğraf severleri derneklerine beklediklerini dile getirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.