Mesleki Bilgi, Rehberlik Ve Danışmanlık Hizmetleri (MBRD) toplantısı yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mesleki Bilgi, Rehberlik Ve Danışmanlık Hizmetleri (MBRD) toplantısı yapıldı
16 Şub 2018 / Cum 14:55
/ 75 Kez Okundu
| |

Meslekî Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İş Birliği Protokolü kapsamında Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri (MBRD) alt çalışma grubu toplantısı gerçekleştirildi

Meslekî Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri İş Birliği Protokolü kapsamında Mesleki Bilgi, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetleri (MBRD) alt çalışma grubu toplantısı gerçekleştirildi.

Kayseri Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapılan bir önceki toplantıda alınan kararlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Yapılan MBRD toplantısı hakkında bilgi veren İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Ebubekir Güngör, İş ve Meslek Danışmanlığı faaliyetlerinin tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Kayseri’deki üniversitelerde daha önce stantlar açıldığı ve seminerler verildiğini, bu kapsamda iş imkânları, iş arama kanalları, görüşme (mülakat) teknikleri ve staj imkânları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldığını belirtti. Yapılan bu çalışmaların bu yıl da devam edeceğini, ayrıca il ve ilçelerde bulunan okullara kurumumuz İş ve Meslek Danışmanlarınca ziyaretler gerçekleştirilerek öğrencilere meslek seçmenin önemi ve meslekler ile ilgili seminerlerin verileceğini söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.