Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
18 Ara 2017 / Pzt 14:52
/ 87 Kez Okundu
| |

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın" href="/tag/yilmazin/"> Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde duyduğu üzüntüyü dile getiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Böyle acılı bir günde hem ailesiyle, hem kendisiyle acılarını paylaşmaya geldim" dedi.
Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın" href="/tag/yilmazin/"> Yılmaz’ın evinde ölü bulunan oğlu Yavuz Yılmaz, Marmara İlahiyat Fakültesi Camii’nde gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda siyasi, iş adamı ve sanat camiasından ünlü isimler katıldı. Duyduğu üzüntüyü dile getiren iş adamı Adnan Polat, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten çok üzüntülü bir gün. Allah Mesut Bey ile Berna Hanıma sabır versin. Çok üzgünüm, başları sağ olsun” dedi.

"Allah kimsenin başına vermesin"
Cenazeye katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Böyle acılı bir günde hem ailesiyle, hem kendisiyle acılarını paylaşmaya geldim. Mekanı cennet olsun. Kederli ailesinine de baş sağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.
İş adamı Aydın Doğan ise "Allah kimsenin başına vermesin. Ben de gittim Mesut Beyin evine, söylenecek bir şey yok. Allah kimsenin başına vermesin" dedi.

"Allah’tan sabır ve metanet dileyeceğiz"
Şarkıcı Mustafa Topal oğlu, "Allah’tan sabır ve metanet dileyeceğiz. Benim de ağabeyim babamdan önce rahmetli olmuştu. Ölüm yaşa, başa bakmıyor. Anneye, babaya sabır diliyorum. Gerçekten farklı sevdiklerimdi. Başımız sağ olsun" diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.