Meydan tenis kortu oldu, çocuklar tenise doydu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Meydan tenis kortu oldu, çocuklar tenise doydu
04 Mar 2018 / Paz 14:15
/ 72 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi ve Bandırma Tenis Kulübü işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı’nda “Sokak Tenisi” etkinliği gerçekleştirildi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediyesi ve Bandırma Tenis Kulübü işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı’nda “Sokak Tenisi” etkinliği gerçekleştirildi.
“Tenisi Seven Gelsin” sloganıyla Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinlik kapsamında çeşitli gösteri ve maçlar yapıldı. Bandırma’da farklı spor dallarının daha geniş kitlelerle buluşturulması, tenis sporunun yaygınlaştırılması, sosyal sorumluluk düşüncesiyle özellikle çocukların ve gençlerin spora yönlendirilerek kötü alışkanlıklardan korunmasına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen de katılarak destek sundu.
Etkinlikte Bandırma Belediye Başkan Vekili Sami Türkmen ve Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Dr. Hüseyin Erenler’in karşılıklı oynadığı tenis maçı minik sporculardan alkış aldı.
Bandırma Tenis Kulübü Başkanı Dr. Hüseyin Erenler maç sonrasında yaptığı açıklamada " Bandırma’da tenis sporunun yaygınlaşması ve uluslar arası sporcuların yetişmesi için herkesin desteğini istiyoruz" dedi. Bandırma Tenis Kulübü Antrenörü Kemal Sönmez ise etkinliğe katkısı bulunanlara teşekkür ederek, Bandırma’da tenis sporunun yaygınlaşmasını hedeflediklerini aktardı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.