Midyat itfaiyesi 3 ayda 35 hayvanı kurtardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Midyat itfaiyesi 3 ayda 35 hayvanı kurtardı
28 Eki 2017 / Cmt 11:05
/ 15 Kez Okundu
| |

Mardin’in Midyat ilçesinde itfaiye ekipleri, hayvanların kurtarıcısı oldu

Mardin’in Midyat ilçesinde itfaiye ekipleri, hayvanların kurtarıcısı oldu. Kentte 3 ayda 57 3 olaya müdahale eden itfaiye ekipleri, 35 kez hayvan kurtarma operasyonu düzenledi.
Mardin’in Midyat ilçesinde itfaiye ekipleri, son 3 ayda 57 3 olaya müdahale etti. Olayların başını anız yangınları çekerken, ilçede 17 fabrika, 15 depo, 2 3 çöp, 7 trafo, 2 kalorifer, 8 lastik, 1 orman ile 27 3 anız yangını meydana geldi. 16 trafik kazası, 9 su baskını, 2 intihar, 2 kanal tıkanması, 67 su nakli, 9 insan kurtarma ve 34 ikamette mahsur kalma olayına da müdahale eden itfaiye ekipleri, hayvanların da imdadına yetişti. Midyat İtfaiyesi, ilçede sıkışan ve mahsur kalan 35 hayvan için kurtarma operasyonu da düzenledi.
Midyat İtfaiye Amiri Tekin Akkurt, “ Midyat İtfaiye Grup Amirliği olarak son 3 ayda 57 3 olaya intikal ettik. Orman yangını, ev yangınları, anız yangınları, trafo yangınlarına müdahale ettik. İtfaiye ekibi olarak bütün sıkışan hayvanlara müdahale ediyoruz. Mahsur kalan, nehre düşen hayvanları kurtarıyoruz. Daha sonra onları barınağı arayıp, orada misafir ediyoruz” dedi.
Arama Kurtarma Çavuşu Murat Aslan ise, “Öncelikle 7/24 olarak halkımızın hizmetindeyiz. Çalışma felsefemiz darda kalan her canlının imdadına yetişmektir. İhbar geldiği andan itibaren en hızlı şekilde olay yerine intikal ediyoruz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.