Milas’ta kuryeler, sürücüleri duyarlı olmaya davet etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milas’ta kuryeler, sürücüleri duyarlı olmaya davet etti
25 Şub 2024 / Paz 14:29
/ 0 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Milas ilçesindeki kuryeler karıştıkları trafik kazalarından basit yaralar ile kurtulamadıklarını ifade ederek, araç sürücülerinden kendilerini görmezden gelmemelerini istedi.


Milas’ta son zamanlarda motosikletli kuryelerin karıştığı trafik kazalarının artış gösterdiğini belirten kuryeler araç sürücülerinden kendilerinin farkında olmalarını istedi.

Milas’da kuryelik yapan Tolga Dalga, yaşanan bu tehlikeli duruma dikkat çekerek, “Otomobil kullanıcıları, lütfen motosikletli kuryeleri görmezden gelmeyin" diye konuştu. Dalga açıklamasının devamında şunları söyledi: "Bizim işimiz, hızlı ve güvenli bir şekilde siparişleri teslim etmek. Ancak sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Lütfen bizi görün ve bize yol verin. Geçirdiğimiz kazalar sadece basit kaza olarak kalmıyor, hayatımızı da riske atıyor. Bizi gördüğünüzde bize öncelik verin. Bizim geçirdiğimiz kazalar basit kaza olarak kalmıyor. Şanslıysak sıyırıklarla veya kırık bir kol, bacak ile atlatıyoruz. Bu işi yapmak zorundayız, lütfen bize karşı daha duyarlı ve anlayışlı olun" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.