Milas’ta nevruz kutlamaları yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milas’ta nevruz kutlamaları yapıldı
21 Mar 2018 / Çar 17:15
/ 56 Kez Okundu
| |

Muğla’nın Milas ilçesinde Nevruz Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde Nevruz Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Atapark’tan Bayrak Yürüyüşü ile başlayan program Milas Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen etkinliklerle devam etti.
Nevruz Bayramı, Milas’ta etkinliklerle kutlandı. Atapark’ta toplanan öğrenciler ve okul yöneticileri Türk Bayrakları eşliğinde Emek Mahallesi’nde bulunan Milas Mesleki Eğitim Merkezi’ne kadar yürüyüş gerçekleştirmesiyle başlayan program daha sonra okul bahçesinde devam etti.
Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından istiklal marşımız seslendirildi. Daha sonra programın açılış konuşması Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal tarafından yapıldı. Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Milas Kaymakamı Eren Arslan kısa tututkları konuşmalarında vatandaşların nevruzunu kutladılar.
Yapılan konuşmalardan sonra öğrenciler tarafından şiirler seslendirilip, halk oyunları gösterisi sunuldu. Çeşitli yarışmalarla renklenen program kapsamında demirler dövüldü. Etkinlik yemek ikramıyla son buldu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.