Milas’ta okul servisleri mercek altında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milas’ta okul servisleri mercek altında
16 Mar 2018 / Cum 17:39
/ 65 Kez Okundu
| |

Milas’ta görev yapan polis, jandarma ve zabıta ekiplerinden oluşan ekip, öğrencilerin eğitim birimlerine güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi için okul servislerini denetledi

Milas’ta görev yapan polis, jandarma ve zabıta ekiplerinden oluşan ekip, öğrencilerin eğitim birimlerine güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi için okul servislerini denetledi.
Milas’ta okul servislerinin mevzuatta yer alan kurallara uymalarını sağlamak için görev yapan denetleme komisyonu, ilçedeki servis araçlarına yönelik denetimleri titizlikle sürdürüyor. Polis, jandarma ve zabıta ekiplerinden oluşan ekip, öğrencilerin güvenliği için okul servislerini tek tek denetlediler ve eksiklikler konusunda servis şoförlerini uyardılar.
Okul Servis Araçları Denetleme Formu’nda yer alan kriterlerine göre inceme yapan ekipler, araçta bulunan öğrenciler için emniyet kemeri, araçların bakım ve temizliği, güvenlik sistemi, araç muayeneleri gibi maddelerde denetim yaptı.
Öğrencilerin evlerinden okullarına, okullarından evlerine, güvenli bir trafik ortamında gidip gelmelerini sağlamak üzere yoğun ve sürekli denetimlerin yapılacağı ve herhangi bir aksamaya meydan verilmeyeceği ifade edilirken; okul servis araçları hizmet yönetmeliğine uygun şekilde araç kullanan ve yönetmelik gereği aracında eksiği bulunmayan araç şoförlerine teşekkür edildi.
Öte yandan ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde görev yapan okul servislerinin de jandarma tarafından denetleneceği bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.