Milletvekili Fırat Özel Park Hospital Hastanesi yöneticileriyle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Fırat  Özel Park Hospital Hastanesi yöneticileriyle bir araya geldi
04 Mar 2018 / Paz 13:21
/ 138 Kez Okundu
| |

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet, Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi yöneticileriyle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet, Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi yöneticileriyle bir araya geldi.
Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile partililerin eşlik ettiği Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman Park Hospital Başhekimi ve Genel Müdürü Op. Dr. Sadık Eryılmaz, İşletme Müdürü Ozan Güngör ve hastanenin birim müdürleri tarafından hastane girişince karşılandı. Hastanede bir takım incelemelerde bulunan ve hastanede tedavi gören hastaları tek tek ziyaret eden Milletvekili İbrahim Halil Fırat, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunduktan sonra beraberindeki heyet ile birlikte hastane yöneticileri ile bir süre sohbet eden Milletvekili Halil Fırat, Park Hospital Hastanesinin Adıyaman’da, sağlık alanında verdikleri hizmetten dolayı oldukça memnun kaldıklarını ve hastane yöneticilerine teşekkür ettiklerini dile getirdi.
Milletvekili Halil Fırat ile beraberindeki heyeti ağırlamaktan oldukça mutlu olduklarını dile getiren Adıyaman Park Hospital Başhekimi ve Genel Müdürü Op. Dr. Sadık Eryılmaz, halka hizmet için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini ifade etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.