Milletvekili Halil Fırat nöbet tutan polislerle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Halil Fırat nöbet tutan polislerle bir araya geldi
04 Mar 2018 / Paz 13:06
/ 171 Kez Okundu
| |

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet, şehrin giriş ve çıkış noktalarında nöbet tutan polislerle bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat ve beraberindeki heyet, şehrin giriş ve çıkış noktalarında nöbet tutan polislerle bir araya geldi.
Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehrin giriş ve çıkış noktalarında oluşturulan uygulama noktalarında nöbet tutan polislerle bir araya gelen Milletvekili Fırat’a, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile partililer eşlik etti.
Milletvekili Fırat, nöbet tutan polislere kolaylık dileyerek onların sorun ve sıkıntılarının olup olmadığı konusunda sohbet etti. Dualarının her daim polis ve Mehmetçikle olduğunu dile getiren Milletvekili Fırat ile beraberindekiler, şehitler için dua ederek gaziler için de acil şifalar dilediler. Sıcak sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Fırat ile beraberindekiler, nöbet tutan polislerin çaylarını içmeyi de ihmal etmedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.