Milletvekili Taşkesenlioğlu’ndan BB. Erzurumspor Kulübüne ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Taşkesenlioğlu’ndan BB. Erzurumspor Kulübüne ziyaret
03 Şub 2018 / Cmt 10:06
/ 239 Kez Okundu
| |

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tesis yatırımlarıyla ilgili bilgi aldı

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tesis yatırımlarıyla ilgili bilgi aldı.
Milletvekili Taşkesenlioglu’nun BB. Erzurumspor tesislerini ziyaretinde Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Mehmet Tan Özyapar, B.B. Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Sportif Direktör Zafer Demir, futbolcular Mert Nobre, Buhan Eşer’de hazır bulundu.
Yönetim kurulunun özverili çalışmalarıyla B.B. Erzurumspor’u süper lige çıkarmak için çalıştıklarını ifade eden B.B. Erzurumspor Kulübü Başkanı Mevlüt Doğan, “Öncelikle bugün bu önemli spor tesislerini Erzurum’a kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız ve kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’e teşekkür etmek istiyorum. Erzurumspor’umuza her zaman desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu’na yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına Erzurumspor’umuzu ziyareti nedeniyle teşekkür ediyorum. İnşallah Erzurumspor’umuzu sizlerin de büyük destek ve katkısıyla layık olduğu süper lige inşallah çıkarmayı hedefliyoruz. Çünkü Erzurum’umuz gerçekten her yönüyle ilerleyen, takdire şayan hizmetler veren bir şehir. Günümüzde de futbol çok popüler ve çok takip edilen bir spor olunca, bu mecrayı şehrimizin tanıtımı için iyi kullanmayı hedefliyoruz. Sizlerin de destekleriyle inşallah Erzurum için Erzurumspor’umuz için en iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Yeni tesislerimiz ile birlikte zaten kulübümüz ve takımımız bir ivme kazandı, daha çok kurumsallaştı. Anadolu kulübü için çok büyük bir imkân. Bunu sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm milletvekillerimize, teşekkür ediyoruz. Erzurumspor sevgisiyle yaşayan taraftarlarımız deplasman dahil, kendi sahamızda en güzel şekilde desteklerini esirmeden kenetlenmemize önemli katkı sağlıyorlar. Erzurum Türkiye’ye örnek bir taraftar kitlesine sahip olarak futbol kamuoyuna böylelikle hem birleştirici hem de sağduyulu yaklaşımlarla bu mesajlarda verebiliyor. Burada tek ortak paydamız ‘Bu şehrin ruhuna şampiyonluk var’ sloganıyla şampiyonluklar yaşatmayı hedefliyoruz." dedi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ise, fanatik bir Erzurumspor taraftarı olduğunu belirterek, "Erzurum’u Erzurum yapan en önemli özelliklerden bir tanesi Erzurum’un birlikte hareket etmesidir. Siyasetiyle, üniversiteleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, sporuyla, vatan sevgisiyle Erzurum her zaman bir olmuştur, beraber olmuştur. Bu birliktelik ve beraberlik şuuru inşallah Erzurum’a daha büyük katkılar sağlayacak ve şampiyonluklar yaşatacağına inanıyorum. Hükümetimizin 14 yıllık Türkiye’deki başarısına baktığımız zaman, bunun arkasında siyasi istikrarı görüyoruz. Bunun sonucunda tesisleşme hamleleri, modern stadyumların artması ve altyapı eksikliklerinin tamamlanmasıyla birlikte inşallah, hem ülkemizde hem de şehrimizde arka arkaya ciddi başarılar elde edeceğimize canı gönülden inanıyorum. Siyasetten ekonomiye, ekonomiden spora her alanda güçlü olmak zorundayız. Futbol sevgisinin yaşandığı Erzurum’umuzda bundan sonra yine birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan kardeşimize hayırlı olsun temennisinde bulunarak, siz değerli yönetici arkadaşlarıma başarılı şampiyonluk sezonu geçirmenizi diliyorum. İnanıyorum ki, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere B.B. Erzurumspor’u başarıdan başarıya götürecek tecrübeli ekip burada görevini layıkıyla yapıyor. Görev alan arkadaşlarımızın gözüne baktığımız zaman bu heyecanı bu mutluluğu görüyorum. Başkanımıza çok teşekkür ederiz böyle bir ekip kurduğu için. Erzurumspor Kulübüne hayırlı olsun. Bizler her zaman Erzurumspor’umuzun yanındayız, destekçisiyiz ve gelişiminin devamını temenni ediyoruz, tebrik ediyoruz.” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan, Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na B.B. Erzurumspor’a desteklerinden dolayı plaket takdim ederek teşekkür etti. Taşkesenlioğlu, daha sonra kulüp tesislerini gezerek bilgi aldı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.