Milletvekili Tayyar, Afrin sınırında Mehmetçik ile menemen yedi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Tayyar, Afrin sınırında Mehmetçik ile menemen yedi
24 Oca 2018 / Çar 13:06
/ 81 Kez Okundu
| |

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ile ile birlikte gittiği Afrin sınırında Mehmetçik ile birlikte menemen yedi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ile ile birlikte gittiği Afrin sınırında Mehmetçik ile birlikte menemen yedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır ve İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile birlikte sınırda görev yapan eli tetikte top sesleri altında sınırı bekleyen Mehmetçiğe moral ziyaretinde bulundu. Tayyar ve beraberindek iler, askerlerin yerde yaktığı ateşte pişirdiği menemeni afiyetle yedi. Afrin sınırının sıfır noktasında bulunan 3.ncü Hudut Gülbaba taburunda gerçekleşen ziyaretin ardından Tayyar, Şehit Er Kemal Yanık Hudut karakoluna geçti. Askerlerin nöbet ve kontrol noktalarını gezen Tayyar, nöbet noktalarından sınırın Afrin bölgesini termal kamaralarla izleyen askerlere moral vererek, "Rabbim Türk Ordusunu Muzaffer kılsın" temennisinde bulundu.
Tayyar ve Belediye Başkanları Mehmetçiğe ’’Zeytin Dalı Harekâtı’nda üstün büyük başarılar d ileyerek, 3.ncü Hudut Gülbaba sınır taburundan ayrıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.