Milletvekili Uslu, Kaş’ta hal esnafı ve üreticiyle buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milletvekili Uslu, Kaş’ta hal esnafı ve üreticiyle buluştu
30 Oca 2018 / Sal 13:07
/ 60 Kez Okundu
| |

AK Parti Antalya Milletvekili Ata Uslu, Kaş ilçesinde vatandaşlarla buluştu

AK Parti Antalya vekili" href="/tag/millet vekili/">Millet vekili Ata Uslu, Kaş ilçesinde vatandaşlarla buluştu.
vekili" href="/tag/millet vekili/">Millet vekili Atay Uslu, Kaş’taki incelemelerine Ova ve Yeşilköy Toptancı Hallerinde başladı. Uslu’ya Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş işlik etti.
Hal esnafı ve üreticilerle bir araya gelen Uslu, "Hükümet ve iktidar partisi olarak üreticinin sorunlarını biliyoruz. Şunu unutmayın. Türkiye zor bir dönemeçten geçiyor. Buna rağmen üreticinin sorunlarının çözümü için gayret gösteriyoruz. Sizin sorunlarınız, ülke gündeminde önemli yer tutuyor. Sizi mağdur etmemek için çalışıyoruz" dedi.
Ardından Kaş’a geçen Atay Uslu, ilçe merkeziyle Kaş Devlet Hastanesi arasındaki yoldaki yol genişletme çalışmalarıyla sıcak asfalt çalışması tamamlanan Kaş Çukurbağ Yarımadası yolunda incelemeler de bulundu.
AK Parti ilçe yönetimi, gençlik ve kadın kollarının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına da katılan vekili" href="/tag/millet vekili/">Millet vekili Uslu, "Afrin’e yapılan Zeytin Dalı Operasyonu, terör yuvalarını yok etmek, Türkiye’ye karşı yapılan terör saldırılarını ortadan kaldırmak için yapılıyor. Bizim ülke olarak hiç kimsenin toprağında gözümüz yok. Terör çeteleri yok edilince, TSK ülkemize dönecek. Bu operasyon Suriye’nin toprak bütünlüğünü sağlamak, ülkemizde yaşayan 3.5 milyon Suriyeliyi huzur sağlanan ülkesine geri göndermek için yapılıyor. Bu şer odaklarını sonuna kadar kovalayıp, yok edeceğiz" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.