Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’dan Münir Özkul’un ailesine taziye ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
06 Oca 2018 / Cmt 14:58
/ 67 Kez Okundu
| |

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz , Münir Özkul’un Cihangir’deki evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz , Münir Özkul’un Cihangir’deki evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yılmaz, "İyi bir eğitimcinin nasıl olması gerektiğini Mahmut Hoca’dan gördük. Allah rahmet eylesin" dedi.
93 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Münir Özkul’un ailesine taziye ziyaretleri devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ünlü oyuncu Nuri Alço ve sevenleri Özkul’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, taziye defterini imzaladıktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Bakan Yılmaz, " Münir Özkul’a Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum. Her doğan ölecektir. Doğduktan sonra hoş bir seda bırakmak lazım. Millet için hoş bir seda bırakanları sayın deseler Mahmut Hoca- Münir Özkul onların arasında olacaktır. Bir eğitimcinin nasıl olması gerektiğini Mahmut Hoca’dan gördük. Mahmut hocalar bundan sonra da yaşayacaktır. Mahmut Hocayla birlikte Münir Özkul’u yaşatacağız" dedi.
Oyuncu Nuri Alço ise, "Babamızı kaybettik. Çok çekti rahmetli. En son ziyaretine gelmiştim eve. Eşofmanlarıyla karşılamıştı. Karısı ’tanıdın mı’ dediğinde gülerek başını salladı. Türk sinemasının başı sağolsun. Ruhu güzel bir insandı. Yeri doldurulamayacak tek insan" dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.