Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz: "TEOG bize fırsat eşitliği verdi"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz:
14 Kas 2017 / Sal 15:08
/ 84 Kez Okundu
| |

Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, İl Genel Meclisi bütçe görüşmelerinde eğitim yatırımlarını değerlendirerek TEOG’un fırsat eşitliği verdiğini söyledi

Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, İl Genel Meclisi bütçe görüşmelerinde eğitim yatırımlarını değerlendirerek TEOG’un fırsat eşitliği verdiğini söyledi.
İl Müdürü Karadeniz, İl Genel Meclis üyelerine yeni sınav sistemi hakkında da bilgi verdi. İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantısının 55’inci birleşiminde gündem maddelerini, açılış ve yoklama, bir önceki birleşim karar özetinin meclis bilgisine sunulması, Kırşehir İl Özel İdaresi 2018 Mali yılı gider bütçesinin kurumsal kodlaması yapılan her birim için fonksiyonel sınıflandırmanın 1.düzeyinde madde madde oylanması oluşturdu.
Bütçe görüşmelerinin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, il ve ilçe genelinde eğitim çalışmaları ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.
İl Genel Meclis bütçe görüşmelerinin görüşüldüğü toplantıda bir sunum gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, ”Bizler, hem sosyal alanda hem de akademik alanda başarılı gençlerin yetişmesi mücadelesini veriyoruz” dedi.
Karadeniz,”35 yıldır bu eğitim sisteminin içerisindeyim. Bu zamana kadar bu ülkede ne zaman bir sistem değişmişse hep daha iyisi gelmiştir. TEOG bizim şu ana kadar yaptığımız en iyi sistemdi. TEOG bize fırsat eşitliği verdi”diye konuştu.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinin de bilgiler aktarıldığı toplantı çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.