Mimar Sinan üst geçidi açılışa gün sayıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mimar Sinan üst geçidi açılışa gün sayıyor
30 Oca 2018 / Sal 14:16
/ 285 Kez Okundu
| |

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlatılan yaya üst geçidindeki çalışmaları inceledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Er gün, Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlatılan yaya üst geçidindeki çalışmaları inceledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Efendi ve Hafsa Sultan mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlattığı yaya üst geçidinde son çalışmalar yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Er gün çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Er gün’e Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse ile yetkililer eşlik etti. Yıllardır yaşanan ölümlü kazaların önüne geçmek amacıyla böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Başkan Er gün, “Yapımında son aşamalara geldiğimiz üst geçit projemiz ile Manisa’da bir ilki gerçekleştiriyoruz. Yürüyen merdivenli, asansörlü ve son derece modern bir üst geçidi bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Çalışmalar tamamlanma aşamasında. Şubat ayı sonu itibariyle herhangi bir sıkıntı olmadığı ve hava şartları da müsait olduğu takdirde burayı açmayı planlıyoruz. Manisa’da ilkleri yaşatıyoruz. İnşallah kazasız belasız açmak nasip olur” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.