Minik öğrenciler Afrin zaferini koreografiyle kutlandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minik öğrenciler Afrin zaferini koreografiyle kutlandı
23 Mar 2018 / Cum 12:56
/ 85 Kez Okundu
| |

Adıyaman Atatürk İlkokulu öğrencileri, TSK tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatının zafere ulaşmasını koreografiyle kutladı

Adıyaman Atatürk İlkokulu öğrencileri, TSK tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatının zafere ulaşmasını koreografiyle kutladı. Okul bahçesinde bir araya gelen 500 öğrenci ‘Ay, Yıldız ve Zeytin Dalı’ çizerek ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ şeklinde sloganlar attı.
Zeytin Dalı Harekatının zaferle sonuçlanmasından oldukça mutlu olduklarını dile getiren Adıyaman Atatürk İlk Okulu Müdürü Derviş Özbey, “Ordumuzun yaptığı Zeytin Dalı Harekatındaki başarılarından dolayı Mehmetçiğimizi ve polislerimizi kutluyoruz. Kendilerinin arkasında olduğumuzu her zaman kendilerini desteklediğimizi belirtmek için öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte bir destek anlamında Ay, Yıldız ve Zeytin Dalı koreografisi yaptık. Koreografide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gerçekleştirilen etkinliğe Adıyaman Askerlik Şube Başkanı Albay Davut Kulalar, Okul Müdürü Derviş Özbey, okul öğretmenleri ile öğrenci velileri katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.