Minik öğrenciler ile down sendromlu çocuklar kaynaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minik öğrenciler ile down sendromlu çocuklar kaynaştı
26 Mar 2018 / Pzt 13:22
/ 131 Kez Okundu
| |

Dünya Down Sendromu Farkındalık Haftası nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ve özel bir anaokulu işbirliği ile Down Cafe’de düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler ile down sendromlu çocuklar kaynaştı

Dünya Down Sendromu Farkındalık Haftası nedeniyle İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi ve Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil ve özel bir anaokulu işbirliği ile Down Cafe’de düzenlenen etkinlikte minik iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc iler ile down sendromlu çocuklar kaynaştı.
Düzenlenen etkinlikte anaokulu iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ileri ve a ileleri down sendromlu çocukların topluma kazandırılması ve sosyal faaliyetler kapsamında, birlikte hem oynadılar ve hem de yemek yed iler.
Down Cafe’de, down sendromlu çocuklar ile minik iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilerin kaynaştığı etkinlikte a ileler evlerinde hazırladıkları yemek ve pastaları down sendromlu çocuklar başta olmak üzere tüm misafirlere ikram ett iler.
Down sendromlu çocuklarda kend ileri için düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlenirken, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil’de anaokulu eğitimc ilerine teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
Down Cafe’ye ve buradaki çocuklara her geçen gün ilginin arttığını, bu durumunda çocukları mutlu ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, “Dünya Down Sendromu Farkındalık Haftası nedeniyle çocuklarımızı mutlu edebilmek ve bir farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Ben Özel Kurşun Kalem Anaokulu kurucusu ve tüm eğitimc ilerine çocuklarımızı yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Hem anaokulu minik iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc ilerimiz, a ileleri hep birlikte güzel bir vakit geçirdik. Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmelerini, işgücüne katılmalarını sağlamak için gayret gösteriyoruz. Biz büyük bir a ileyiz. Belediye başkanımız da sağ olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Kend ilerine de ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Etkinliğin sonunda ise minik iler" href="/tag/ogrenc iler/">öğrenc iler, a ileleri ve down sendromlu çocuklar hep birlikte müzik eşliğinde gönüllerince eğlend iler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.