Minikler el izleri ile Atatürk portresi yaptı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minikler el izleri ile Atatürk portresi yaptı
13 Kas 2017 / Pzt 13:00
/ 54 Kez Okundu
| |

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrencileri, minik ellerinin izleriyle Atatürk portresi yaptı

İzmir’in Çeşme ilçesinde, Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrenc ileri, minik ellerinin izleriyle Atatürk portresi yaptı.
10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası nedeniyle Çeşme’deki bütün okullarda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklerin en anlamlılarından birisi de Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Anaokulu öğrenc ileri tarafından yapıldı. Anaokulu öğrenc ileri, öğretmenlerinin yardımıyla minik ellerinin izlerini Atatürk portresine dönüştürdü.
Minik öğrenc ilerin el izleriyle yaptıkları Atatürk portresi okulda ilgi odağı oldu. Çocukların ail eleri de, el izleriyle yapılan Atatürk portresi karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Ail eler, duygularını şöyle d ile getird iler:
"Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ’yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ dediği değerli öğretmenlerimizin ve Ata’mızın minik emanetç ileri olan çocuklarımızın, minik elleriyle oluşturduğu Mustafa Kemal Atatürk portresi karşısında duygulanmamak elde değil. Minik eller ne de güz el, ne de anlamlı şeyler yapabiliyor. Doğruluğa, dürüstlüğe ve Atatürk’ün ilk elerine ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu anlamlı anma törenini yapan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyor, tebriklerimizi iletiyoruz."





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.