Minikler en tatlı misafirlerini ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minikler en tatlı misafirlerini ağırladı
21 Mar 2018 / Çar 12:55
/ 27 Kez Okundu
| |

Montessori Çocuk Akademisi öğrencileri ve öğretmenleri, 18-24 Mart yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıları ağırladı

Montessori Çocuk Akademisi öğr encileri ve öğretm enleri, 18-24 Mart yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında yaşlıları ağırladı. Minikler, huzur evind en gel en misafirlerinin gönlünü aldı.
Montessori Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Neziha Serin, çocukluk evresinde olduğu gibi yaşlılık evresinde de insanlara çok özel ilgi ve alaka gösterilmesi gerektiğini belirterek “Her insan için değişik mana ve önem ifade ed en yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımızın toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gereklidir. Bu kapsamda Çocuk Akademisi olarak yaşlılarımıza gerek en önem ve ilgiyi göstermeye çocuklarımıza da yaşlılığın önemini anlamaya çalışıyoruz” dedi.
Montessori Çocuk Akademisi öğr encileri ve öğretm enleri, huzur evind en gel en misafirlerini çocuk akademisi binasında ağırlayarak, tüm büyüklerinin yaşlılar haftasını kutladılar. Minnet ve şükran duygularını ilet en Montessori minikleri, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler tem enni ederek, sevgi ve saygı ile büyüklerini uğurladı.
Gördükleri ilgi ve alakadan oldukça memnun kalan yaşlılar Çocuk Akademisi öğr encileri ve öğretm enlerine teşekkür ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.