Minikler harçlıklarını Mehmetçik’e bağışladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Minikler harçlıklarını Mehmetçik’e bağışladı
12 Mar 2018 / Pzt 10:52
/ 17 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu öğrencileri, Zeytin dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik’e destek vermek amacıyla harçlıklarını birleştirip topladıklar bin 770 TL’yi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdılar

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu öğrencileri, Zeytin dalı Harekatı’nı yürüten Mehmetçik’e destek vermek amacıyla harçlıklarını birleştirip topladıklar bin 770 TL’yi Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdılar.
Atatürk İlkokulu öğrencileri harçlıklarını birleştirip Mehmetçik Vakfı’na bağışlamak için kampanya başlattı. Öğrenci Meclisi Başkanı Sudenaz Kelek, bir grup öğrenci arkadaşıyla birlikte arkadaşlarından ve öğretmenlerinden topladıkları bin 770 TL’yi Okul Müdürü İsmail Değirmenci ile birlikte Ziraat Bankası Şubesine giderek Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırdılar.
Banka dekontunu Ziraat Bankası Şube Müdürü Cumhur Çiğdem’in elinden alan öğrenciler Mehmetçik Vakfı’na yatırdıkları harçlıklarıyla destek vermenin onurunu yaşadılar.
Müdür İsmail Değirmenci "Okulumuz Öğrenci Meclisi Mehmetçik için sınıflarda öğretmenleri aracılığıyla harçlıklarını toplamışlar. Biz de öğrencilerimizde bankaya giderek parayı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin hesabına yatırdık. Öğrencilerimizin bu davranışı bizleri çok duygulandırdı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.(MA-EFE)





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.