Miroğlu, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’in mezarlarına ziyaret etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Miroğlu, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’in mezarlarına ziyaret etti
26 Mar 2018 / Pzt 11:25
/ 181 Kez Okundu
| |

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’in, Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan mezarlarını ziyaret etti

AK Parti Mardin Millet vekili Orhan Miroğlu, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’in, Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan mezarlarını ziyaret etti.
AK Parti Mardin Millet vekili Orhan Miroğlu, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisinin Bilim Kültür ve Medya Komitesinin toplantısına katılmak üzere gittiği Fransa’da, Ahmet Kaya ve Yılmaz Güney’in mezarlarını ziyaret etti. Miroğlu, “İkisi de çok sevdikleri ülkelerinden uzakta, ebedi uykularındalar. Onlara çok sevdikleri ülkelerinden selam söyledim. Zaman akıp gidiyor ama Ahmet Kaya’nın şarkıları hiç eskimiyor ve aşılamıyor. Allah’ın rahmetiyle, uyu sevgili Ahmet, seni unutmadık ve sana olan sevgimiz hiç azalmadı. Si verek’te başlayıp, Paris’te noktalanan bir hayat. Sürü, Yol ve Umutsuzlar’ın yönetmeni Yılmaz Güney burada yatıyor. Sinemamızın ‘Çirkin Kralı’na Türkiye’den, Si verekli, Adanalı hemşehrilerinden selam götürdük” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.