Mithat Nehir, "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" seçildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mithat Nehir,
20 Ara 2017 / Çar 14:57
/ 49 Kez Okundu
| |

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e takdim etti

Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Berber, Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Ödülünü Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e takdim etti.
Cemiyet başkanı Berber, Antakya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda 2017 yılında Samandağ ve Samandağ halkına vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı Başkan Nehir’i ödüle layık gördüklerini belirterek, “Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i görev süresi boyunca yaklaşık 9 yıldır takip ediyoruz. Samandağ ilçesine kazandırdıklarında dolayı, bir şehri değiştirdiği, dönüştürdüğü için, ilçemize ve ilimize dolayısıyla ülkemize kattıkları için bu ödülü vermeye karar verdik. 9 yıl önce Samandağ’a gelirken tereddüt ederdik. Gerek yolların durumu, gerekse temizlik hizmetleri, gerekse de sahipsiz bir görüntü bu güzel ilçemize dışarıdan gelen ziyaretçiler, iş kurmak isteyen girişimci Samandağlılar için cazip kılmıyordu. Bugün baktığımızda yoların güzelleşmesi ulaşımı kolaylaştırmış, çevre temizliği ve diğer belediye hizmetleri gerek ilçe dışından ziyaret amaçlı gelenler için cazibe merkezi olmuş, gerekse ilçe sakinlerinin istihdam olanaklarını arttırmıştır” dedi.
Başkan Nehir ise Antakya Gazeteciler Cemiyetinin yılın En Başarılı Belediye Başkanı kategorisinde ödül almaktan memnun olduğunu ifade ederek, “Bu ödül Samandağ Belediyesi’nin ve Samandağ halkının başarısının göstergesidir. Halkımızdan aldığımız güç ile çalıştık ve bu ödüle layık görüldük. Bu davranışınız bizlere şevk vermiştir. Samandağ’ımız için daha fazla emek ederek üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Ben Ödülü bizlere layık gören Antakya Gazeteciler Cemiyetine, cemiyet üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Cemiyet Başkanı Murat Berber, Başkan Mithat Nehir’e plaketini takdim etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.