MMO’dan öğrencilere tasarım eğitimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MMO’dan öğrencilere tasarım eğitimi
05 Mar 2018 / Pzt 10:51
/ 34 Kez Okundu
| |

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi öğrenci üyelerine yönelik “Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitim Programı”na başladı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi öğrenci üyelerine yönelik “Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitim Programı”na başladı.
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi CAD/CAM Laboratuvarında düzenlenen eğitim 5 hafta sonu sürecek. Eğitime Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitim-öğretim görmekte olan 17 öğrenci üye katıldı.
Eğitimle ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Doğancan Üzüm, “Okul ve iş yaşantımız arasındaki geçecek olan süreçte okulumuzun yanı sıra, bizlerin bilgi birikim ve donanımlarını artırma çabası içerisinde olan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile Öğrenci Üye Komisyonu olarak beraber çalışıp öğrenci üyelerin ihtiyaçlarına göre kurslar, seminerler ve teknik geziler düzenliyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Bilgisayar Destekli Tasarım ve Bilgisayar Destekli Üretim Eğitim ile ilgili açıklama yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ise, “Öğrencilerimizin gelecekte yer alacakları iş yaşamına hazırlıklı olarak başlayabilmesini önemsiyoruz. Rekabetin yoğun yaşandığı, farkındalık oluşturabilen ve donanımlı olanın önünün açık olduğu iş yaşamında öğrencilerimiz almakta oldukları rutin eğitimin yanı sıra yabancı dil eğitimlerine ağırlık vererek ikinci hatta üçüncü yabancı dile sahip olabilmek için uğraş vermeleri gerekir. Tasarım ve inovasyon kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik eğitimlere de yönelmeleri lazım. Öğrenci üyelerimizin mesleki ve sosyal gelişimine yönelik çalışmalara devam edeceğiz” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.