Motorculardan Zeytin Dalı Harekatı’na destek sürüşü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Motorculardan Zeytin Dalı Harekatı’na destek sürüşü
11 Şub 2018 / Paz 17:33
/ 29 Kez Okundu
| |

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen "Afrin Şehitlerine Saygı Sürüşü" etkinliğine Tekirdağlı motorcular da destek verdi

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen "Afrin Şehitlerine Saygı Sürüşü" etkinliğine Tekirdağlı motorcular da destek verdi.
Tekirdağ Süleymanpaşa Tuğlalı Parkta bir araya gelen Tekirdağlı motorcular al bayraklarla süsledikleri motorlarla şehirde "Afrin Şehitlerine Saygı Sürüşü" yaptı. Tekirdağ’da faaliyet gösteren Tekirdağ Motorsiklet Derneği, Rodosto ve Motosiklet Kulübü üyelerinin katıldığı sürüş, polisler eşliğinde yollar trafiğe kapatılarak gerçekleşti.
Grup adına konuşma yapan Kadir Yenipazarlı, "Tekirdağ Motosiklet Derneği, Rodosto ve Motosiklet Kulübü olarak, bugün şehitlerimiz anısına bir sürüş düzenledik. Bu sürüşe katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Afrin Harekatı’nı destekliyoruz. Zeytin Dalı Harekatı’nı destekliyoruz. Tüm şehitlerimize sayılarımız sunuyoruz. Şehitlerimiz için düzenlenen Türkiye çapında 32 ilde yapılan sürüşe biz de Tekirdağ’dan destek veriyoruz" dedi.
Sürüş motorcuların başlama noktası Tuğlalı Parka tekrar gelişiyle son buldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.