Motosikletçiler ’Zeytin Dalına destek için yola çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Motosikletçiler ’Zeytin Dalına destek için yola çıktı
24 Mar 2018 / Cmt 18:13
/ 76 Kez Okundu
| |

Malatyalı motosikletçiler, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek için Malatya’dan Afrin’e Türk Bayraklarıyla yola çıktı

Malatyalı motosikletçiler, Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek için Malatya’dan Afrin’e Türk Bayraklarıyla yola çıktı.
’Zeytin Dalı’ hareketine destek vermek amacıyla Türk bayrakları ile donattıkları motosikletleriyle Malatya’dan Afrin’e hareket eden yaklaşık 20 kişiden oluşan motosiklet gurubu hakkında bilgiler veren ’Kaskımdaki Dünya Ekibi’nin’ basın sorumlusu Sefa Özkan daha önceden de benzeri organizasyonlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Özkan, duyarlı bir gurup motosiklet tutkunu olarak ‘Kaskımdaki Dünya’ ekibini oluşturduklarını belirterek, sosyal sorumluluk gereği Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek olmak ve onlara moral vermek adına böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Özkan, benzeri organizasyonların ileriki günlerde de devam edeceğimi belirterek, gurup olarak harekata destek için sınıra gideceklerini kaydetti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.