Müdür İlhan Cebeci: Engellilerin önündeki engeller kaldırılmalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Müdür İlhan Cebeci: Engellilerin önündeki engeller kaldırılmalı
04 Ara 2017 / Pzt 12:51
/ 130 Kez Okundu
| |

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçe merkezindeki Özel Eğitim Sınıflarını ve Özel Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek engellilere çeşitli hediyeler verdi

Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Dünya Engelliler Günü nedeniyle ilçe merkezindeki Özel Eğitim Sınıflarını ve Özel Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek engellilere çeşitli hediyeler verdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Özdemir, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehitler Ortaokulu ve Atatürk ilkokullarını ziyaret ederek buralarda öğrenim gören Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine ve Yavuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki engelli vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi.
Engelli vatandaşların önündeki engellerin kaldırılması, kendilerinin ve ailelerinin yaşam kalitesinin yükseltilmesi gerektiğine vurgu yapan
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, ”Engelli vatandaşlarımızın sadece bir gün hatırlanması anlamına gelmemelidir. Ancak, senede bir gün de olsa engelli vatandaşlarımızın sorunlarının gündeme getirilmesi açısından önemlidir. Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması gerekir” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.