Müdür Keleş ile beraberindeki heyet şehit aileleriyle bir araya geldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Müdür Keleş ile beraberindeki heyet şehit aileleriyle bir araya geldi
15 Mar 2018 / Per 15:25
/ 59 Kez Okundu
| |

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile beraberindeki heyet 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ile beraberindeki heyet 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103. Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında şehit yakınları evlerinde ziyaret etti.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Jandarma Uzman Çavuş Alper Demir Yürek, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, okul müdürleri ve müdürlük personelleri ile birlikte Fırat Kalkanında Şehit olan Uzman Çavuş Akif Güleç ile Malatya’da bulunan Şehit Jandarma Er Basri Korkmaz’ın a ilelerini ziyaret etti. İl Müdürü Fikret Keleş, devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini ifade ederek, şehitlerin a ile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu bütün şehit a ilelerinin de bu gururu ve onuru en iyi şekilde taşıdıklarını söyleyen Müdür Keleş, “Şehitlerimiz bizim gururumuzdur. Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren a ilelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit a ilelerimiz ve gaz ilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit a ilelerimiz ve gaz ilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkanları kend ilerinin hizmetindedir” cümlelerini kullandı.
Müdür Keleş, şehitlere Allah’tan rahmet d ileyerek, şehit a ilelerinin maddi ve manevi olmak üzere her türlü sıkıntılarında mutlaka kend ilerine ulaşılmasını istedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.