Muhtarlar, ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için dilekçe verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muhtarlar, ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için dilekçe verdi
26 Oca 2018 / Cum 15:33
/ 62 Kez Okundu
| |

Kütahya’nın Simav ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları, Afrin’de PKK, PYD, YPG ve DEAŞ’a yönelik başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusunda bulundu

Kütahya’nın Simav ilçesindeki köy ve mahalle muhtarları, Afrin’de PKK, PYD, YPG ve DEAŞ’a yönelik başlatılan ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.
Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Hidayet Şahin, Afrin’deki Türk askerine destek olmak için muhtarlar olarak biraya geldiklerini belirtti. Şahin, “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü ve birlik beraberlik içinde olduğumuzu göstermek için 116 muhtarımızla bir araya geldik. Asker olduğumuzu göstermek için yazılı dilekçelerimizi Askerlik Şubesi Başkanına verdik” dedi.
Muhtar Raif Adıgüzel “ Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile birlikte, 12 federasyon, 476 dernek ve 40 bin muhtarla bugün aynı anda, Cumhurbaşkanımızın direktifleri doğrultusunda burada toplandık. Türkiye Cumhuriyetimizin her daim yanındayız. 116 muhtarımızla birlikte asker olmaya hazırız” şeklinde konuştu.
Başvuru dilekçelerini Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı İbrahim Erşil’e teslim eden Simavlı muhtarlar, ’Ne Mutlu Türk’üm’ diyerek Askerlik Şubesi’nden ayrıldılar.(MEİ-EFE)


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.