Muş TSO, Malazgirt’te temsilcilik açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Muş TSO, Malazgirt’te temsilcilik açtı
23 Mar 2018 / Cum 10:11
/ 172 Kez Okundu
| |

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO), Bulanık ve Varto’dan sonra üçüncü temsilciliğini ise Malazgirt ilçesinde açtı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO), Bulanık ve Varto’dan sonra üçüncü temsilciliğini ise Malazgirt ilçesinde açtı.
Temsilciliğin açılışı için düzenlenen törende konuşan Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, geçtiğimiz aylarda Varto ve Bulanık ilçelerine temsilcilik açtıklarını hatırlatarak, tarihi Malazgirt ilçesinde de temsilcilik açtıkları için çok mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Başkan Cengiz, “ Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildiğimiz günden beri söz verdiğimiz taahhütleri bir bir yerine getirdikten sonra, ilçelerimize yönelerek oralarda temsilcilik açmanın mutluğunu yaşıyoruz. Bu odamız 1968 yılından beri faaliyetteydi. Fakat bugüne kadar hiçbir oda faaliyetlerine katılamamıştı. Bizler göreve geldikten sonra, Ankara’da TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüştük ve kendisinde Muş Ticaret ve Sanayi Odamıza bir görev vermesini talep ettik. Aldığımız talimatlarla 20 ilden oluşun bir gruba katılarak orada başkan seçildim. Bizler göreve geldiğimiz zaman bir odamız ve irtibat borumuz dahi yoktu. Şimdi çok şükür beş yıldızlı bir oda temsilciliğimiz var. Bütün bunlar organize ve takım çalışması ile okur. 1 Nisan’da Muş’ta seçimlerimiz var. Malazgirt ilçemizden Muş’ta yapılacak seçimlere yoğun katılım bekliyorum. Siz değerli Malazgirt halkından iki tane pırlanta kardeşimiz Abdullah Ulaş ve Bülent Yılmaz da kendi gruplarında meclis üyesi seçimlerine katılacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum. Çok değerli Malazgirt halkı, yıllar önce ilçemizde çok yol yaptık. Bu tarihi ilçede çok emeklerim var. Ben Van’da iş yapıyorum. İnancınız olsun Van’da her kes beni Malazgirtli olarak tanıyor. İnanın bende en az sizin kadar Malazgirtliyim” dedi.
Malazgirt temsilcileri Abdullah Yoldaş ve Bülent Yılmaz ise, Malazgirt halkının her şeyi hak ettiğini belirttiler. Yoldaş ve Yılmaz, “Tarihi ilçemizde Muş Ticaret ve Sanayi Odası temsilciliği açmanın mutluluğu yaşıyoruz. Sizlerin haklarını Muşta temsil etmek için aday olduk. Ayrıca Malazgirt ilçesinde Muş Ticaret ve Sanayi Odasına kaydını yapmak isteyen vatandaşlar, temsilciliğimize gelerek bizlerden yardım talebinde bulunabilecekler. Bizlerde kendilerine yardımcı olup, ne evrak gerekiyorsa vereceğiz. İlçede yaşayan ticaret erbabı kardeşlerimiz, bu temsilcilik sayesinde çok rahat edecekler” ifadelerini kullandılar.
Daha sonra bir otelde, ilçedeki esnaflarla birlikte kaynaşma yemeğinde bir araya gelen Başkan Fatih Cengiz ve beraberindeki heyet, ardından esnafı tek tek ziyaret ederek 1 Nisan 2018’de yapılacak seçimlere davet ettiler.
Temsilcilik açılışına MHP Malazgirt İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Bulanık Esnaf Kefaret Kredi Kooperatifi Başkanı Yakup Kaya, Şoförler Odası Başkanı Celal Şahin Tekin ile çok sayıda davetli katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.