MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz’dan Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili açıklama
26 Şub 2018 / Pzt 10:28
/ 40 Kez Okundu
| |

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, adaylık için gerekli 100 bin imzaya noter şartı getirilmesi halinde istenecek ücreti eleştirerek, " Değil 150, Bin 150 lira olsa Cumhura yine aday olurum" dedi

Muhafazakar Yükseliş Parti ( MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, adaylık için gerekli 100 bin imzaya noter şartı getirilmesi halinde istenecek ücreti eleştirerek, " Değil 150, Bin 150 lira olsa Cumhura yine aday olurum" dedi.
Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, adaylık için gerekli 100 bin imzaya noter şartı getirilmesi halinde istenecek ücreti eleştirerek yazılı bir açıklama yaptı. MYP Lideri Yılmaz, para talebinin yanlış olduğunu söyleyerek, " Sayın Cumhurbaşkanımız seçme hakkını paraya bağlama kararından vazgeçmelidir. Benim açımdan ver ilecek paranın hiçbir önemi olmaz. Değil 150, Bin 150 lira olsa Cumhura yine aday olurum . Ama benim gibi 100 bin imza ile adaylık düşünen kiş ilere imza verecek seçmenden para alınırsa aynı şekilde bütün adayların para ile aday olması gerekir" dedi. MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, 100 bin imza konusunun ac ilen netleştirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Adaylar internet üzerinden kimlik doğrulayarak imza verebilirler. Bu şekilde aday olacak kiş ilerin hareket tarzının Anayasamıza uygun seçme seçilme hakkına gölge düşürmeyecek bir yöntemle düzenlenmesini bekliyoruz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.