Nazilli Esnaf Kooperatifinde Dursun Öztunç güven tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nazilli Esnaf  Kooperatifinde Dursun Öztunç güven tazeledi
05 Şub 2018 / Pzt 11:32
/ 27 Kez Okundu
| |

Nazilli S

Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2 adaylı 2018 yılı olağan genel kurulunda mevcut Başkan Dursun Öztunç seçimi kazanarak güven tazeledi.
Nazilli Belediyesi Mimar Ahmet Şensan Kültür Merkezinde dün yapılan genel kurul büyük katılımla gerçekleşirken açık oylama usulü, iki listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Dursun Öztunç 650 oyla tekrar seçilerek güven tazeledi. Seçime günler kala adaylığını açıklayan Aydın Özsepet ve ekibi ise 40 oy aldı. Divan Başkanlığını 3. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Aydın-Muğla İlleri Birlik Başkanı Necip Saraç’ın yaptığı genel kurula Aydın EKK Başkanı Ahmet Karabenli, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaniç, Aydın Kırmızı Et Birliği Başkanı Ersen Bilgen, çevre ilçelerin EKK başkanları, Nazilli’deki Oda Başkanları ve çok sayıda kooperatif ortağı katıldı.
Divan Başkanlığını Özsaraç yaptı
Necip Özsaraç’ın Divan Başkanlığını, divan üyeliklerini ise Ahmet Kaymaz ve Celal Düzgün’ün yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından mevcut Başkan Dursun Öztunç bir teşekkür konuşması yaptı. Öztunç’un konuşmasından sonra seçimlerin açık veya kapalı usul şeklinde yapılması oylandı. Açık usulde karar verilen oylamada ise mevcut Başkan Dursun Öztunç 650 oy aldı. Rakibi Aydın Özsepet de 40 oyda kaldı.
“Seçim bir yarıştır”
Oylama sonucu yeniden güven tazeleyen Başkan Dursun Öztunç, rakibi Aydın Özsepet ve ekibine, üyelerine ve katılan herkese teşekkür ederek, “Bugün Allah bize bu seçimi kazanmayı nasip etti. Seçim bir yarıştır. Fakat bizler her ne kadar seçimi bir yarış olarak bilsek de bugün yanımda olan, olmayan, seçimdeki rakibimiz değerli üyemiz Aydın Özsepet, ekibi ve onunla beraber hareket edip oy veren bütün esnaflar da kooperatifimizin birer üyesidir. Kesinlikle küsme ve dargınlıkların olmayacağı, eşitliğin bozulmayacağı yeni dönemimize ekibimle ve hep birlikte başlıyoruz. Bütün esnafımıza kapımız açıktır. Nazillili esnafımıza işlerinde hayırlı, aşlarında bereketli, yuvalarında huzurlu günler diliyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.