Nazilli’deki muharip gaziler Mehmetçiğe destek için Hatay’a gitti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nazilli’deki muharip gaziler Mehmetçiğe destek için Hatay’a gitti
09 Mar 2018 / Cum 10:42
/ 3 Kez Okundu
| |

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mehmetçiğe destek için Hatay’a giden Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi’ne ulaşım desteği sağladı

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Mehmetçiğe destek için Hatay’a giden Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi’ne ulaşım desteği sağladı.
Desteklerinden Dolayı Alıcık’a teşekkür eden Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek için Hatay’a giden Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi’ne ücretsiz ulaşım desteği sağladı.
Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Hasan Karataş, “Bizler Zeytin Dalı Harekatı’nın başlangıcından bugüne kadar orayla ilgili duygularımızı yerinde ifade etmek için, bugün Belediye Başkanımızın bize tahsis etmiş olduğu otobüs ile Reyhanlı’ya hareket edeceğiz. Bizler savaş deneyimli gaziler olarak, askerlerimizi görebilirsek kendilerine moral verip savaş deneyimlerimizi paylaşmak istiyoruz. Bir kişiye dahi anlatabilirsek kendimizi bahtiyar olarak sayacağız” dedi.
Türkiye’nin birliğine ve bütünlüğüne olan inançlarını dile getiren Karataş, “Aydın’daki şehit ailelerinden 9 kişi bize katıldı. Toplam 43 kişiyiz. Basında gördüğümüz Türkiye aleyhine konuşmaları biz buradan lanetliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti hudutları içerisinde 80 milyon vardır. Kendisini bu 80 milyon içerisinde huzursuz hisseden varsa yolu açıktır, buyursun gitsin. Bizler 75- 80 yaşındaki gazilerimizle buradayız” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.