“Nene Hatun Torunları Yarışıyor”da şampiyon Aşkale

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Nene Hatun Torunları Yarışıyor”da şampiyon Aşkale
07 Mar 2018 / Çar 16:11
/ 149 Kez Okundu
| |

Erzurum İl Tarım Müdürlüğünün organize ettiği Nene Hatun Torunları Yarışıyor bilgi yarışmasında 120 puanla Aşkale’den yarışmaya katılan Sibel Duzcuoğlu birinciliği kazandı

Erzurum İl Tarım Müdürlüğünün organize ettiği Nene Hatun Torunları Yarışıyor bilgi yarışmasında 120 puanla Aşkale’den yarışmaya katılan Sibel Duzcuoğlu birinciliği kazandı.
Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı konferans salonunda düzenlenen yarışmaya Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sezai Ercişli, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Pekmez, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, İl Tarım Müdürü Osman Akar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik, KADEM Başkanı Av.Fadime Paksoy, ilçe müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Yarışma saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Vali Seyfettin Azizoğlu ve İl Tarım Müdürü Osman Akar’ın konuşmaları sonrası yarışma başladı.
Türk Tarımı ile alakalı 15 sorunun cevaplandırıldığı ve 14 ilçenin kıyasıya yarıştığı programda Aşkale ilçe Tarım Müdürlüğü adına yarışan Kadın Çiftci Sibel Duzcuoğlu 120 puanla il birincisi oldu
Yarışma sonrası dereceye giren Kadın çiftçilere ödül ve hediyeleri takdim edildi.
İl birincisi olan Aşkale’ye ödülünü Vali Azizoğlu il ikincisi Palandökene Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Pekmez üçüncü olan Pazaryolu’na da DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir takdim etti.
Yarışmada birinciye bin TL ödül, ikinciye 750 TL üçüncüye 500 TL para ödülü ve süt sağım makinesi hediye edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.