Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kütüphanesi hizmete girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kütüphanesi hizmete girdi
09 Mar 2018 / Cum 14:39
/ 81 Kez Okundu
| |

Kırşehir Belediyesi, eğitim ve kültür alanı çalışmalarına Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kütüphanesini de açarak bir yenisini ekledi

Kırşehir Belediyesi, eğitim ve kültür alanı çalışmalarına Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kütüphanesini de açarak bir yenisini ekledi.
Kültür Merkezi zemin katına yapılan kütüphanede öğrenciler, modern yapısı ile rahat bir ortamda ders çalışma ve araştırma fırsatı bulacak.
Kırşehir Belediyesi’nin kütüphane yapımı kapsamında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi içerisinde zemin katına yapılan kütüphane haftanın her günü açık olacak.
Allah’ın ilk emrinin ‘Oku’ olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Oku ile başlayan bir dinin mensuplarıyız. Bizim de bu anlamda eğitime desteğimiz devam edecektir.
Dolayısıyla okumak, ilim edinmek, bilim sahibi olmak çok önemlidir. Şu anda dünyada en büyük güç bilgidir. Bilgiye sahip olabilen güçlü olabiliyor. Bizde Kırşehir Belediyesi olarak bu doğrultuda hedeflerimize ulaşmak için bu tip yerleri öğrencilerimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetlerine sunuyoruz"dedi.
Kütüphane hizmetinden her alanda da faydalanılacağını bildiren Belediye Başkanı Bahçeci, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Her gün az ya da çok mesajlar almakta fayda var. Onun yanında faydalı tarih, hikâye, roman şiir kitaplarını; artık kendi anlayışımıza göre zevkimize kalmıştır. Bilginin olması için okuyacağız, anlayacağız, okuyacağız, dinleyeceğiz, kitaplara bakacağız. Elektronik kitaplar da okunabilir ama eski kitapları da okumak, sayfalarını çevirmek lazım. Onda da ayrı bir zevk, gıda vardır. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Kütüphanesi’nde raflarda birbirinden farklı süreli yayınlarımız bulunuyor. Bilgiye kolay erişim için bilgisayarlarda mevcut. Yeni modern ve konforlu yapısıyla göz dolduran kütüphanemiz, haftanın 7 günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet verecek"





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.