NEÜ’de Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Mehmetçiğe destek için kermes

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
NEÜ’de Zeytin Dalı Harekatı’nda görevli Mehmetçiğe destek için kermes
26 Mar 2018 / Pzt 17:04
/ 103 Kez Okundu
| |

Necmettin Erbakan Üniversitesi Harita Mühendisliği Topluluğu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Mehmetçiklere destek için geliri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere kermes düzenledi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Harita Mühendisliği Topluluğu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Mehmetçiklere destek için geliri Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere kermes düzenledi.
Kermeste konuşan NEÜ Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Zahit Selvi, kermeste emeği geçenlere teşekkür ederek, “Mehmetçik kavramı milletimiz açısından oldukça önemli. Peygamber ocağı dediğimiz yerden bahsediyoruz. Vatanımızın huzuru için onlar emek veriyorlar. Devletimiz her türlü imkanı sağlıyor ama şehitlerimizin, gazilerimizin ve yakınlarının ihtiyaçları ile ilgili devletimizin sunduğu imkanların yanında biz de elimizden geldiğince katkı verebilmek için kermes düzenledik. Bu fikrin öğrenci arkadaşlardan gelmesi bizler için çok önemli. Bu konuda bir farkındalığın olduğunu gösteriyor.” dedi.
Türk milletinin her zaman Mehmetçiğin yanında olduğunu söyleyen NEÜ Harita Mühendisliği Topluluk Başkanı İkra Peçenek de, “Mehmetçik dünyanın en cesur askeridir. Hiçbir savaşta yılmamış, her zaman layıkıyla görevini yerine getirmiştir. Bizler de bu tür etkinliklerle ve dualarla ülkemizin geçtiği kritik süreç içinde Mehmetçiğimizin yanında olmak istedik” ifadelerini kullandı.
Kermese Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Kenan Çiftçi, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.