Nevruz olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Nevruz olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı
26 Mar 2018 / Pzt 10:02
/ 103 Kez Okundu
| |

Muş’un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde düzenlenen nevruz kutlamaları sonrası PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaparak sloganlar eşliğinde ateş ve lastik yakma olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı

Muş’un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde düzenlenen nevruz kutlamaları sonrası PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaparak sloganlar eşliğinde ateş ve lastik yakma olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütünün faaliyet ve eylemlerinin deşifresine yönelik çalışmaların aralıksız yapıldığı belirtildi. 21 Mart 2018 tarihinde Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde nevruz sonrası akşam saatlerinde PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaparak sloganlar eşliğinde ateş ve lastik yakma olaylarının gerçekleşmesi akabinde, olaylara karıştığı tespit edilen şahıslara yönelik çalışmalarda Bulanık ilçesinde 16, Malazgirt ilçesinde de 4 kişi olmak üzere toplam 20 şahsın yakalandığı belirtildi. Şahıslar hakkındaki adli tahkikatın devam ettiği ifade edildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.