Niksar’da “Sizin dükkan torunlara kalır mı" konferansı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Niksar’da “Sizin dükkan torunlara kalır mı
20 Ara 2017 / Çar 12:28
/ 128 Kez Okundu
| |

Tokat’ın Niksar ilçesinde düzenlenen ve Ünlü iletişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından sunulan “Sizin Dükkan Torunlara Kalırmı” başlıklı konferans büyük ilgi gördü

Tokat’ın Niksar ilçesinde düzenlenen ve Ünlü iletişim uzmanı Ahmet Şerif İzgören tarafından sunulan “Sizin Dükkan Torunlara Kalırmı” başlıklı konferans büyük ilgi gördü. Konuşmasında işletmelerin büyümesine yönelik tüyolar veren İzgören, işletme sahiplerine yapmaları ve yapmamaları gereken konular hakkında uyarılarda bulundu.
Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediyesi Niksar Ticaret ve Sanayi Odası ile Niksar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ortaklığı ile İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören’in sunduğu “Sizin Dükkan Torunlara Kalırmı” adlı konferans düzenlendi.
Her ne kadar ticaret dünyasını ilgilendiriyormuş gibi görünse de gelecekte kendi mesleklerini kuracak gençlere ve şu anda üniversitede eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilere hayat dersi verir nitelikteki seminer, Vakıf İş Merkezinde gerçekleştirildi. Programı Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Oda Başkanları ile kurum amirleri, Niksarlı sanayici ve işadamları ve çok sayıda üniversite öğrencileri izledi.
İlgiyle izlenen sunumunda İzgören, katılımcılara, kurumsallaşmanın sağlanması için gerekli olan kavramları anlatarak, kurum kültürünün öneminin altını çizdi. İzgören; gelecek planlaması, etkili iletişim ve bilgiye yatırım yapmanın başarılı bir iş hayatının mutlak unsurları olduğunu vurguladı. Büyümenin önündeki en büyük etmenin çalışanların mutluluğundan geçtiğine işaret eden Ahmet Şerif İzgören, bunu Peygamber efendimizin bir hadisini örnek göstererek yaptı. "Birine bir iş yaptırdığınız zaman o kişinin alın teri soğumadan ücretini ödeyiniz." sözünü esas alarak patronluk yapmalarını tavsiye etti. İşçinin maaşını, bu söze uyarak günü gününde yatıran işletmelerin her zaman daha fazla büyüdüğünü belirten İzgören, "Sen paranı değer kazansın diye repoya yatırırsan, personelinin maaşını geciktirerek daha fazla gelir alacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Geciken her maaş personel içerisinde huzursuzluğa buda performansın düşmesine neden olur. Eğer sen personelinin maaşını zamanında yatırmıyorsan büyük işletme değilsindir." dedi.
Ünlü İletişim Uzmanı; yaşanmış ulusal ve uluslararası düzeyde başarılı-başarısız örnekler ile bu olguların içini eşsiz sunumu ile doldurdu.
Konferansın sonunda protokol tarafından İzgören’e çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi. Program sonunda ünlü İletişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, kitaplarını öğrenciler ve hayranları için imzaladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.