Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığa geçiş töreni düzenlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığa geçiş töreni düzenlendi
09 Mar 2018 / Cum 15:01
/ 85 Kez Okundu
| |

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle Develi İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen "Eğitimde İşbirliği" protokolü ile eğitime açılan Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığa geçen öğrenciler için merasim yapıldı

Develi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İle Develi İlçe Müftülüğü arasında düzenlenen "Eğitimde İşbirliği" protokolü ile eğitime açılan Numan Cebeci İmam Hatip Ortaokulunda hafızlığa geçen öğrenciler için merasim yapıldı.
Okul müdürleri ve öğrenci velilerinin katıldığı merasimde kısa bir selamlama konuşması yapan Develi Belediye Başkanı Cabbar “Ortaokuldan önce Kur’an-ıı Kerim kursuna göndermenin yasak olduğu bir dönemden ortaokulla birlikte hafızlığını da tamamlayan kurumların oluşmasına imkân veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm büyüklerimizden Allah razı olsun. 28 Şubatı derinden hissetmiş bir kardeşiniz olarak bu program beni çok duygulandırdı. Bu yavrularımızın üzerinde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, fire vermeden herkesin hafızlığa geçtiği yavrularımızın da gözlerinde öpüyor, Kur’an’ın aydınlğında bir ömür geçirmelerini niyaz ediyorum” dedi.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.